Gratis Bezorging:
Vanaf € 35,- binnen een straal van
± 7 km vanaf de vestiging Bussum.
Deze gratis bezorging is alleen voor
online bestellingen, niet voor
bestellingen in de winkel.
Levertijd:
Voor 17.30 uur besteld is de
volgende dag in huis.
Bezorgkosten:
Bestelt u onder de € 35,-
dan betaalt u € 2,- per km.
vanaf de vestiging Bussum.
Adres: Vlietlaan 46 D 1404 CC
Telefoon: 035 - 6915720
Openingstijden:
In overleg eerder afhalen mogelijk.
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | 08.30 - 18.00 |
Woensdag | 08.30 - 18.00 |
Donderdag | 08.30 - 18.00 |
Vrijdag | 08.30 - 18.00 |
Zaterdag | 08.30 - 17.00 |
Zondag | Gesloten |
Bestel nu eenvoudig online uw heerlijke glutenvrije producten.
Tijdens het produceren van onze glutenvrije producten, wordt er zeer nauwkeurig gewerkt om kruisbesmetting te voorkomen. Daarbij vermelden wij dat de glutenvrije producten worden geproduceerd en verpakt in onze patisserie waar ook alle allergenen worden verwerkt.
De Turko taart bestaat uit 2 laagjes hazelnootschuim. Gevuld met hazelnootcrème, aangezet met hazelnootstukjes en hazelnoten in caramel bovenop.(deze taart is geschikt voor 6 personen).
De Baton au Chocola bestaat uit 2 laagjes hazelnootschuim, gevuld met chocoladecrème met stukjes pure chocolade en slagroombollen er bovenop. De Baton au Chocola is door de pure couverture gehaald (deze taart is geschikt voor 6 personen).
Twee laagjes hazelnootschuim, gevuld met hazelnoot creme, afgemaakt met een romige toffee caramel.
Twee laagjes hazelnootschuim, gevuld met pure crème au beurre, opgespoten met een bol slagroom en gecouvreerd met pure chocolade.
Amandel Wellingtonspijs bodem met een laagje frambozenjam gevuld met Champagne bavarois en gecouvreerd met witte Valrhona chocolade. Gedecoreerd met verse frambozen.
Macaron gemaakt volgens origineel Frans recept met framboos smaak, deze is gevuld met crème Suisse, frambozenjam en verse frambozen.
Wellington spijs koekje opgespoten met 12 verschillende smaken: citroen, sinaasappel, framboos, rum, cocos, caramel, mokka, appel, abrikozenjam, hazelnoot, chocolade en frambozenjam. In de koeling bewaren en niet te koud serveren.
Gemaakt volgens oud recept 7 soorten amandelkoekjes, bestaande uit:bokkenpootjes, eikeltjes, bitterkoekjes, weespermoppen, hoefjes, vanille nootjes en natuurlijk niet te vergeten heerlijk paleis banket. De amandelkoekjes in de koeling bewaren en 10 minuten voor het serveren uit de koelkast halen dan zijn ze het lekkerst zacht.
7 heerlijke bokkenpootjes gevuld met mokka creme en pure chocolade. De bokkepootjes in de koelkast bewaren en voor serveren even 10 minuten van tevoren uithalen voor een optimale smaakbeleving.
De Weespermoppen zijn gemaakt met grove amandelspijs,suiker en ei.Vanaf 100 gram te bestellen.Kies bij product opties hieronder het gewicht dat u wilt bestellen. De Weespermoppen worden verpakt in een standaard winkel verpakking.De amandelkoekjes in de koeling bewaren en 10 minuten voor het serveren uit de koelkast halen dan zijn ze het lekkerst zacht.
De Eikeltjes zijn gemaakt van wellingtonspijs gevuld met heerlijke hazelnoot creme en melkchocolade. Kies bij product opties hieronder het gewicht dat u wilt bestellen.Vanaf 100 gram te bestellen. De Eikeltjes worden verpakt in een standaard winkel verpakking.In de koeling bewaren en 10 minuten voor het serveren uit de koelkast halen dan zijn ze het...
De Bokkenpootjes zijn gemaakt van wellingtonspijs gevuld met mokka creme en pure chocolade. Kies bij product opties hieronder het gewicht dat u wilt bestellen.Vanaf 100 gram te bestellen. De Bokkenpootjes worden verpakt in een standaard winkel verpakking.In de koeling bewaren en 10 minuten voor het serveren uit de koelkast halen dan zijn ze het lekkerst...
Het Paleisbanket is gemaakt van de beste amandelspijs met frambozenjam en roze fondant. Kies bij product opties hieronder het gewicht dat u wilt bestellen.Vanaf 100 gram te bestellen. Het Paleisbanket wordt verpakt in een standaard winkel verpakking.In de koeling bewaren en 10 minuten voor het serveren uit de koelkast halen dan zijn ze het lekkerst zacht.
De Vanillenootjes zijn gemaakt van amandelen, suiker en eiwit.Op een plakje ouwel (eetbaar papier). Kies bij product opties hieronder het gewicht dat u wilt bestellen.Vanaf 100 gram te bestellen. De Vanillenootjes worden verpakt in een standaard winkel verpakking.In de koeling bewaren en 10 minuten voor het serveren uit de koelkast halen dan zijn ze het...
De Bitterkoekjes zijn gemaakt van de beste bitterkoekjes spijs. Kies bij product opties hieronder het gewicht dat u wilt bestellen.Vanaf 100 gram te bestellen. De Bitterkoekjes worden verpakt in een standaard winkel verpakking.In de koeling bewaren en 10 minuten voor het serveren uit de koelkast halen dan zijn ze het lekkerst zacht.
De Hoefjes zijn gemaakt van wellingtonspijs en gedecoreerd met halve amandeltjes. Kies bij product opties hieronder het gewicht dat u wilt bestellen.Vanaf 100 gram te bestellen. De Hoefjes worden verpakt in een standaard winkel verpakking.In de koeling bewaren en 10 minuten voor het serveren uit de koelkast halen dan zijn ze het lekkerst zacht.
Handgemaakte pure chocolade truffels, zacht van binnen met een dun knapperig laagje chocolade aan de buitenkant met cacaopoeder. Wij adviseren om de truffel koud te serveren, voor de beste smaakbeleving.
Handgemaakte champagne truffels, gecouvreerd met een dun laagje witte chocolade en poedersuiker aan de buitenkant. Wij adviseren om de truffel koud te serveren, voor de beste smaakbeleving.
Handgemaakte slagroom truffels, zacht van binnen met een dun knapperig laagje chocolade aan de buitenkant met cacaopoeder. Wij adviseren om de truffel koud te serveren, voor de beste smaakbeleving.
Gember schijfjes, schijfje van shaving gember in pure Callebaut chocolade.
Heerlijk Citroen sorbetijs, ambachtelijk bereid met de meest lekkere 100% vruchten puree. Inhoud: 750 ml.
Heerlijk Frambozen sorbetijs, ambachtelijk bereid met de meest lekkere 100% vruchten puree. Inhoud: 750 ml.
Heerlijk exotisch Mango Passievrucht sorbetijs, ambachtelijk bereid met de meest lekkere 100% vruchten purees. Inhoud: 750 ml.
Chipolata pudding voor 6 à 8 personen met bitterkoekjes, amarene kersen, perzik en niet te vergeten, marasquin en bitterkoekjes esprit van de firma van Wees uit Amsterdam. De nog bevroren pudding in de vorm overgieten met heet water. Stort de pudding op een bord en dek af met plastic folie. De pudding minimaal 3 uur ontdooien in de koelkast.
Heerlijke marasquinsaus gemaakt met marasquinesprit van de firma van Wees uit Amsterdam.Deze marasquinsaus koud serveren bij de chipolata pudding.
Heerlijke frambozen pudding voor 6 à 8 personen gemaakt van de beste frambozenpuree. De nog bevroren pudding in de vorm overgieten met heet water. Stort de pudding op een bord en dek af met plasticfolie. Laat de pudding ongeveer 3 uur ontdooien in de koelkast. Decoreer de pudding decoreren met slagroom en vers fruit: zie foto. Vergeet niet onze heerlijke...
Macarons gemaakt volgens origineel Frans recept, bestaande uit 1 smaak: Champagne Rosé. In de koeling bewaren en niet te warm serveren.
Citroenschillen puur, schijfjes gekonfijte citroenschillen in pure chocolade.
Schattige blauwe beertjes, leuk om te presenteren op een mooie etagère met bv. geboorte petit glacé.
Heldere runderbouillon getrokken met verse kervel en een vleugje sherry. Uitkomst 4 grote soepkommen of 6 koffiekopjes. Denkt u ook aan een heerlijke soepstengel, deze vindt u bij de koekjes.