Gratis Bezorging:
Vanaf € 35,- binnen een straal van
± 7 km vanaf de vestiging Bussum.
Deze gratis bezorging is alleen voor
online bestellingen, niet voor
bestellingen in de winkel.
Levertijd:
Voor 17.30 uur besteld is de
volgende dag in huis.
Bezorgkosten:
Bestelt u onder de € 35,-
dan betaalt u € 2,- per km.
vanaf de vestiging Bussum.
Adres: Vlietlaan 46 D 1404 CC
Telefoon: 035 - 6915720
Openingstijden:
In overleg eerder afhalen mogelijk.
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | 08.30 - 18.00 |
Woensdag | 08.30 - 18.00 |
Donderdag | 08.30 - 18.00 |
Vrijdag | 08.30 - 18.00 |
Zaterdag | 08.30 - 17.00 |
Zondag | Gesloten |
Bestel nu eenvoudig online uw heerlijke notenvrije producten.
Tijdens het produceren van onze notenvrije producten, wordt er zeer nauwkeurig gewerkt om kruisbesmetting te voorkomen. Daarbij vermelden wij dat de notenvrije producten worden geproduceerd en verpakt in onze patisserie waar ook alle allergenen worden verwerkt.
Schelpje van roomboterbladerdeeg gecouvreerd met pure chocolade, gevuld met Zwitserse room en belegd met verse frambozen en een toefje slagroom.
Schelpje van roomboterbladerdeeg gecouvreerd met pure chocolade, gevuld met Zwitserse room en belegd met verse Hollandse aardbeien en een toefje slagroom.
De Caramelia bestaat uit een krokante koekbodem gedompeld in melk chocolade, een laagje biscuitbeslag gevuld met heerlijke Valrhona Caramelia chocolademousse met een kern van ananas compote en mango karamel. De Caramelia is afgespoten met melk chocolade en gedecoreerd met een rozet crème au beurre met mango caramel en pure chocolade.
De lekkerste Bossche bol van t`Gooi! Royale roombotersoes gevuld met de lekkerste slagroom en gecouvreerd met zachte chocoladefondant.
De bladerbak bestaat uit bladerdeeg met kaneelsuiker, ingesmeerd met pure chocolade.Gevuld met 1 laagje moscovisch beslag en crème suisse. Gedecoreerd met frambozen en aardbeien (seizoens gebonden).(deze taart is geschikt voor 6 personen).
De bladerbak bestaat uit bladerdeeg met kaneelsuiker, ingesmeerd met pure chocolade.Gevuld met 1 laagje moscovisch beslag en crème suisse. Gedecoreerd met frambozen (seizoens gebonden).(deze taart is geschikt voor 6 personen).
De frambozen hart taart is bereid met moscovisch beslag, gevuld met een frisse frambozen bavarois met verse aardbeien en frambozen bovenop. De taart is door de witte chocolade gehaald, en gedecoreerd met chocolade hartjes. (deze taart is geschikt voor 5 personen)
De frambozen taart is bereid met twee laagjes moskovisch beslag, gevuld met een frisse frambozen bavarois. Frambozen in gelei er bovenop. De taart is door de witte chocolade gehaald.(deze taart is geschikt voor 8 personen).
De oud Hollandse appeltaart is gemaakt van een roomboterdeeg, gevuld met Goudreinet appels, aangemaakt met rozijnen, kaneel, citroen en abrikozenmousse. Gedecoreerd met poedersuiker en kaneel (deze taart is geschikt voor 6 personen).
De frambozen merengue taart is bereid met twee laagjes moscovisch beslag, gevuld met een frisse frambozen bavarois en gemaskeerd met Italiaans schuimen daarna gedecoreerd met verse frambozen (deze taart is geschikt voor 8 personen).
De Sacher Torte bestaat uit 3 laagjes chocolade beslag, gevuld met 2 lagen frambozenmousse, getrempeerd met kirsch. De Sacher Torte is gecouvreerd met pure ganache.(deze taart is geschikt voor 6 personen).
Het Oogappeltje bestaat uit een zandbodem met een dun laagje abrikozenmousse, gevuld met goudreinet en abrikozen. Afgemaakt met slagroom en gedecoreerd met slagroom, kruimels en poedersuiker (deze taart is geschikt voor 6 personen).
Roomboter bladerdeeg gevuld met gele room, koffie, rozijnen en kaneelsuiker. Gebakken in de oven. Gedecoreerd met poedersuiker.
Huisgemaakte slagroomsoesjes met poedersuiker per 8 stuks verpakt. In de koeling bewaren en niet te koud serveren.
Huisgemaakte chocoladesoesjes gevuld met slagroom.3 melkchocolade soesjes en 3 pure chocoladesoesjes in een verpakking. In de koeling bewaren en niet te koud serveren.
Huisgemaakte chocoladesoesjes gevuld met slagroom.6 pure chocoladesoesjes in een verpakking. In de koeling bewaren en niet te koud serveren.