

De Champagne Bombe bestaat uit een krokante koekbodem, bereid met moskovisch beslag en gevuld met witte champagnetruffel mousse. In de kern een aardbeibavarois. De Champagne Bombe is bekleed met marsepein en daarna gecouvreerd met blanke gelei.
Deze taart is geschikt voor 8 personen.
Heeft u een voedsel intolerantie?
Wij werken in dit bedrijf met verschillende soorten allergenen.
Voor meer grondstoffen en kleurstof informatie klik hier.
Allergene stoffen:
Melk, Soja, Ei, Gluten, Sulfiet, Noten
Ingrediënten:
room(MELK), suiker, water, glucose-fructosestroop, AMANDELEN, cacaoboter, MELKpoeder, roomboter(MELK), glucosestroop, cacaomassa, marc de Champagne, invertsuikerstroop, Zuidam jonge graan Jenever(kruiden, alcohol), maiszetmeel, gelatine, TARWEbloem, EI, aardbeien, alcohol, rode bietenextract, TARWEzetmeel, vanille, MELKpoeder (magere), broodzout, citroenschil, zetmeel(TARWE), aardappelzetmeel (gemodificeerd), druivensap, MELKeiwit, boter (concentraat)(MELK), zout, Stabilisator(E420, E407, E410), Natuurlijk Aroma(vanille, natuurlijk aroma, citroen), Aroma(aroma, aardbei), Gemodificeerd Zetmeel(E1414, E1422), Geleermiddel(E440, E407), Voedingszuur(E330), Zuurteregelaar(E331, E332, E509, E330, E341), Conserveermiddel(E202, E224(SULFIET)), Emulgator(E322(SOJA), E472b, E477), Kleurstof(E171, E160a, E160b), Rijsmiddel(E450, E500), Verdikkingsmiddel(E401, E415), Meelverbeteraar(E300), Enzym(alfa-amylase(TARWE)), Antiklontermiddel(E535), Antioxidant(E300)
Ingrediënten decoratie schildje:
cacaomassa, suiker, cacaoboter, Kleurstof(E100,E171,E161b), Natuurlijk Aroma(vanille), Emulgator(E322)