Bezorg info

Gratis Bezorging:
Vanaf € 35,- binnen een straal van
± 10 km vanaf de vestiging Bussum.
Deze gratis bezorging is alleen voor
online bestellingen, niet voor
bestellingen in de winkel.

Levertijd:
Voor 17.30 uur bestelt is de 
volgende dag in huis.


Bezorgkosten:
Bestelt u onder de € 35,- of is het
afleveradres meer dan ± 10 km van
Bussum, dan betaalt u € 1,- per km.
vanaf de vestiging Bussum.
Adres: Vlietlaan 46 D
Postcode: 1404 cc

Openingstijden:

In overleg eerder afhalen mogelijk.

Maandag Gesloten
Dinsdag 08.30 - 18.00
Woensdag 08.30 - 18.00
Donderdag 08.30 - 18.00
Vrijdag 08.30 - 18.00
Zaterdag 08.30 - 17.00
Zondag Gesloten

Partyservice

Feestje?

Stel, u organiseert een bijzonder feest. Of een belangrijke (zakelijke) bijeenkomst. U moet aan van alles en nog wat denken, en wil tegelijkertijd goed voor de dag komen. Wat dacht u er daarom van als wij de smaakvolle invulling voor u uit handen nemen? Exclusief en handgemaakt. Dat is een hele zorg minder!

Samen genieten

Of u het nu eenvoudig houdt of wil uitpakken, met onze partyservice maakt u indruk op uw gasten. Een torenhoge bruidstaart en compleet diner voor de genodigden. Of een heerlijk belegd broodje tijdens uw vergadering. Kies op speciale momenten voor pure verwennerij. Want genieten doet u samen. Van een borrel en high tea, tot een onvergetelijk diner aan huis in intieme sfeer.

Advies & inspiratie

Op afspraak combineren wij uw wensen met creatieve en duidelijke mogelijkheden. Zo is onze partyservice altijd maatwerk. U bent van harte welkom in onze winkel in het sfeervolle hart van Bussum voor menusuggesties. Tenzij u liever thuis uitgebreid wordt geadviseerd en geïnspireerd. In dat geval komen we graag bij u langs.

Verser dan vers

Wist u dat wij tijdens het seizoen voor onze asperges wekelijks op en neer rijden naar Blaricum? De asperges worden door een echte boerin geteeld op koude Gooische grond. U kunt rekenen op de lekkerste en sappigste van het land! Voor al onze grondstoffen geldt eigenlijk hetzelfde: ze zijn puur en herkenbaar.

Servé Verhuurservice

Voor partijen groot en klein werken wij samen met Servé Verhuurservice. Voor al u borden, glazen en bestek. Van klassiek tot heel modern.
Door het uitgebreide assortiment is er altijd een oplossing voor elk event.
Een geweldige service waarvan onze klanten regelmatig dankbaar gebruikmaken.


Website Security Test