

Zandbodem met een laagje spijsroom meegebakken, na het bakken opgemaakt met appel en citroen, opgespoten met een rand wellingtonspijs.
Gedecoreerd met een amarene kers.
Heeft u een voedselintolerantie?
Wij werken in dit bedrijf met verschillende soorten allergenen.
Voor meer grondstoffen en kleurstof informatie klik hier.
Allergene stoffen:
Sulfiet, Ei, Melk, Gluten, Noten
Ingrediënten:
appel, suiker, TARWEbloem, AMANDELEN, water, roomboter(MELK), abrikoos, EI, EIwit, glucosestroop, kersen(SULFIET), citroenschil, MELKpoeder, invertsuikerstroop, MELKpoeder (magere), EI-EIwit (gedroogd), frambozen, broodzout, rode bessen, kersensap, druivensap, TARWEzetmeel, vanille, MELKeiwit, aardappelzetmeel (gemodificeerd), zout, Gemodificeerd Zetmeel(E1414, E1422), Stabilisator(E420, E170), Plantaardig Vet(kokos), Geleermiddel(E440, E339, E516), Rijsmiddel(E500, E450), Zuurteregelaar(E330, E331), Antiklontermiddel(E551, E535), Enzym(alfa-amylase(TARWE)), Kleurstof(E163, E160b, E150d), Aroma(aroma), Conserveermiddel(E202, E224(SULFIET)), Natuurlijk Aroma(citroen), Meelverbeteraar(E300), Verdikkingsmiddel(E401, E466), Emulgator(E412)
Tijdens het produceren van onze gluten, noten en lactose vrije producten, wordt er zeer nauwkeurig gewerkt om kruisbesmetting te voorkomen.
Daarbij vermelden wij dat de gluten, noten en lactose vrije producten worden geproduceerd en verpakt in onze patisserie waar ook alle allergenen worden verwerkt.