Caramelia chocolade gebak bestellen 't Gooi | Naarden | Bussum | Laren
Caramelia gebak
search
  • Caramelia gebak

Caramelia gebak

De Caramelia bestaat uit een krokante koekbodem gedompeld in melk chocolade, een laagje biscuitbeslag gevuld met heerlijke Valrhona Caramelia chocolademousse met een kern van ananas compote en mango karamel. De Caramelia is afgespoten met melk chocolade en gedecoreerd met een rozet crème au beurre met mango caramel en pure chocolade.

€ 7,50
Aantal

Heeft u een voedsel intolerantie?
Wij werken in dit bedrijf met verschillende soorten allergenen.
Voor meer grondstoffen en kleurstof informatie klik hier.

Allergene stoffen:
Ei, Gluten, Soja, Melk

Ingrediënten:
suiker, ei, ananas blokjes, TARWEbloem, water, roomboter(MELK), cacaoboter, cacaomassa, EI-EIwit, MELKpoeder, glucosestroop, mango, MELK, gelatine, citroensap (concentraat), maiszetmeel, invertsuikerstroop, bakkerszout, vanille, zetmeel(TARWE), caramel, wei(MELK), MELK (magere), dextrose, ananas (concentraat), room(MELK), Cacaobonen, zout, Stabilisator(E415, E407), Kleurstof(E171, E172, E160a, E160b), Conserveermiddel(E202), Rijsmiddel(E450, E500), Emulgator(E322(SOJA)), Geleermiddel(E341, E410), Voedingszuur(E450, E330), Verdikkingsmiddel(E440), Enzym(alfa-amylase(TARWE)), Meelverbeteraar(E300), Aroma(Bourbon vanille extract, aroma), Antiklontermiddel(E535)

Tijdens het produceren van onze gluten, noten en lactose vrije producten, wordt er zeer nauwkeurig gewerkt om kruisbesmetting te voorkomen.
Daarbij vermelden wij dat de gluten, noten en lactose vrije producten worden geproduceerd en verpakt in onze patisserie waar ook alle allergenen worden verwerkt.

0134