

Macarons gemaakt volgens origineel Frans recept, bestaande uit 4 smaken chocolade: Ghana, Tanzania, Papoa en Mexico.
In de koeling bewaren en niet te warm serveren.
Allergene stoffen:
Noten, Melk, Ei, Gluten
Ingrediënten:
Suiker, amandelen, poedersuiker, eiwit, room, 5% melkchocolade (suiker, cacaoboter,
melkpoeder, cacaomassa uit Ghana 17%, emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanillepoeder),
4,8% melkchocolade (suiker, cacaoboter, melkpoeder, cacaomassa uit Papoea-Nieuw-Guinea
12%, emulgator: sojalecithine, natuurlijke vanillesmaak), donkere chocolade 3,8% (cacaomassa uit Mexico
63,5%, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanillepoeder), donkere chocolade 3,7%
(cacaopasta uit Tanzania 69,5%, suiker, cacaoboter, natuurlijk vanillepoeder), melk,
cacao, invertsuikerstroop, cacaoboter, kleur: rode biet, glucosestroop, cacaopoeder
mager, boter, gebroken pannenkoeken (tarwebloem, suiker, boterconcentraat, melkpoeder, gerstpoeder, zout),
cacaonibs, hazelnootpraline (hazelnoten, suiker), water, gezouten boter, zout.
Kan sporen bevatten van sesam, pinda's en andere noten.
Tijdens het produceren van onze gluten, noten en lactose vrije producten, wordt er zeer nauwkeurig gewerkt om kruisbesmetting te voorkomen.
Daarbij vermelden wij dat de gluten, noten en lactose vrije producten worden geproduceerd en verpakt in onze patisserie waar ook alle allergenen worden verwerkt.