

Macarons gemaakt volgens origineel Frans recept, bestaande uit 6 smaken: Chocolade/Kokosnoot, Chocolade/Framboos, Speculaas, Karamel, Nougat/Abrikoos en Kastanje.
In de koeling bewaren en niet te warm serveren.
Heeft u een voedsel intolerantie?
Wij werken in dit bedrijf met verschillende soorten allergenen.
Voor meer grondstoffen en kleurstof informatie klik hier.
Allergene stoffen:
Noten, Melk, Soja, Gluten, Ei
Ingrediënten:
Suiker, amandelen, suiker, eiwit, melkchocolade 6,6% (suiker, cacaoboter, cacaomassa oorsprong Venezuela, melkpoeder, vanille natuurlijk extract), boter, room, speculaaspasta 3,1% [speculaas (tarwemeel, suiker, plantaardig olie, boterconcentraat, candi siroop, rijsmiddel: natriumwaterstofcarbonaat, zout, kaneel, suiker, plantaardige oliën en vetten gedeeltelijk gehydrogeneerd, zuurteregelaar: E330, emulgatoren: E322 en E472C)], noga-room 2,5% (gegrilde amandelen, suiker, glucosestroop, honing, natuurlijk vanillearoma, eiwit, aardappelzetmeel, water), melkchocolade 2,4% (suiker, melkpoeder, cacaoboter, cacaomassa, emulgator: SOJAlecithine, natuurlijk vanillearoma), gezouten boterkaramel 2 % (suiker, room, gezouten boter 15%, glucosestroop, bloemzout, vanille poeder), kastanjepuree 1,7% (kastanje, water), abrikozenpasta 1,6% (abrikozen, suiker, antioxidant: E300), kastanje pasta 1,4% (kastanje, suiker, glucosestroop, vanille-extract), kastanjeroom 1,1% (kastanje, suiker, water, glucosevruchten) e siroop, vanille-extract), melk, eigeel, frambozenpuree 0,8% (framboos, water), omgekeerde suikersiroop, kokosnoten 0,76%, melk-afgeleide mix (lactose en melkeiwit, sucrose), crêpe crunchies 0,5% (tarwebloem, suiker, boterconcentraat, magere melkpoeder, gerstmout, zout), kleuren: E162-E150a-E160a-E100, cacaopoeder, stabilisator: sorbitol, aroma's: frambozen-abrikoos-kokosnoot, water, vetarm cacaopoeder , cacaoboter, glucosestroop, verdikkingsmiddel: carrageen, zout, gemout gerstpoeder.
Kan sporen bevatten van: pinda's, sesamzaad en andere noten.