Frambozen pudding
Heerlijke frambozen pudding voor 6 à 8 personen gemaakt van de beste frambozenpuree. De nog bevroren pudding in de vorm overgieten met heet water. Stort de pudding op een bord en dek af met plasticfolie. Laat de pudding ongeveer 3 uur ontdooien in de koelkast. Decoreer de pudding decoreren met slagroom en vers fruit: zie foto.
Vergeet niet onze heerlijke frambozensaus bij de pudding te serveren.
Heeft u een voedsel intolerantie?
Wij werken in dit bedrijf met verschillende soorten allergenen.
Voor meer grondstoffen en kleurstof informatie klik hier.
Allergene stoffen:
Ei, Melk
Ingrediënten:
room(MELK), frambozen, suiker, EIwit, water, gelatine, Gemodificeerd Zetmeel(E1414), Conserveermiddel(E202), Voedingszuur(E330), Emulgator(E412), Stabilisator(E407)
Tijdens het produceren van onze gluten, noten en lactose vrije producten, wordt er zeer nauwkeurig gewerkt om kruisbesmetting te voorkomen.
Daarbij vermelden wij dat de gluten, noten en lactose vrije producten worden geproduceerd en verpakt in onze patisserie waar ook alle allergenen worden verwerkt.