Over Patisserie de Ridder

Over Patisserie De Ridder

Ontstaan en geschiedenis
In 1999 leerde Pyotr Reinders en Saskia de Ridder elkaar kennen op de werkvloer en ze merkte al snel dezelfde passie en gedrevenheid te hebben voor het patisserie vak. Na veel ervaring opgedaan te hebben in verschillende bedrijven is Patisserie de Ridder op 17 oktober 2002 opgericht. Over de naam Patisserie de Ridder waren ze het snel eens, deze is duidelijk en herkenbaar.
De ambitie om online taarten te kunnen verkopen is in 2012 gerealiseerd en inmiddels is, na vele jaren van technische verbeteringen, gegroeid tot een succesvolle webshop.

Wat doen we
Patisserie de Ridder is gespecialiseerd in het maken van mooie taarten/bruidstaarten, koekjes zoet en zout en natuurlijk heerlijke chocolade, of een mooie verjaardagstaart, maar ook voor hartige taarten en soepen kunt u bij ons terecht. 

Investeren in kwaliteit

Gedreven met oog voor detail maakt Patisserie de Ridder de meest exclusieve creaties van pure en verse ingrediënten.

Uniciteit, uitstraling en smaken zijn herkenbaar.

De weg van grondstof tot eindproduct wordt op kwaliteit en efficiëntie gecontroleerd, en waar nodig verbeterd d.m.v. investeringen in slimmere productie methoden. Hierdoor is de kwaliteit constant en kan ons team zich optimaal met het mooie patisserie vak bezig houden. We blijven investeren in product en personeel, wat merkbaar is in het succes van het bedrijf.

De betrokkenheid bij de klant en zijn/haar wens staat bij de Ridder hoog in het vaandel. Door oog voor detail in combinatie met vakmanschap, ondernemerschap en communicatie ontstaat er een mooi eindresultaat.

Kortom Patisserie de Ridder gaat voor kwaliteit, creativiteit en service.

U bent van harte welkom!

Dagelijks is onze winkel gevuld met een ruime keuze aan taarten, gebak, bonbons, etc. Te veel om op te noemen.

Als u een vraag heeft over op maat gemaakte taarten of een andere wens, kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen.

Bussum

Vlietlaan 46d
1404 CC Bussum
tel. 035 691 57 20

Route