Bezorg info

Gratis Bezorging:
Vanaf € 35,- binnen een straal van
± 7 km vanaf de vestiging Bussum.
Deze gratis bezorging is alleen voor
online bestellingen, niet voor
bestellingen in de winkel.

Levertijd:
Voor 17.30 uur besteld is de 
volgende dag in huis.


Bezorgkosten:
Bestelt u onder de € 35,-
dan betaalt u € 2,- per km.
vanaf de vestiging Bussum.
Adres: Vlietlaan 46 D 1404 CC 
Telefoon: 035 - 6915720

Openingstijden:

In overleg eerder afhalen mogelijk.

Maandag Gesloten
Dinsdag 08.30 - 18.00
Woensdag 08.30 - 18.00
Donderdag 08.30 - 18.00
Vrijdag 08.30 - 18.00
Zaterdag 08.30 - 17.00
Zondag Gesloten

Kent u ze nog.... heerlijk Paleisbanket met roze fondant!

Huisgemaakte amandelkoekjes waaronder de beroemde bitterkoekjes, bokkenpootjes, Weesper moppen en paleisbanket.
Voor deze koekjes gebruiken wij de beste amandelspijs.

Tip!: bewaar de amandelkoekjes in de koelkast dan blijven ze heerlijk zacht.
voor het uitserveren even 10 minuten van tevoren uit de koelkast halen dan komt de smaak het best tot zijn recht.

Amandelkoekjes Er zijn 12 producten
Toont 1 - 12 van de 12 items
 • € 9,55

  Gemaakt volgens oud recept 7 soorten amandelkoekjes, bestaande uit:bokkenpootjes, eikeltjes, bitterkoekjes, weespermoppen, hoefjes, vanille nootjes en natuurlijk niet te vergeten heerlijk paleis banket. De amandelkoekjes in de koeling bewaren en 10 minuten voor het serveren uit de koelkast halen dan zijn ze het lekkerst zacht.

  € 9,55
 • € 7,05

  7 heerlijke bokkenpootjes gevuld met mokka creme en pure chocolade. De bokkepootjes in de koelkast bewaren en voor serveren even 10 minuten van tevoren uithalen voor een optimale smaakbeleving.

  € 7,05
 • € 6,30

  7 heerlijke eikeltjes gevuld met hazelnoot creme en melk chocolade. In de koelkast bewaren, voor het serveren 10 minuten vantevoren uit de koelkast halen dan zijn ze het lekkerst zacht.

  € 6,30
 • € 9,25

  Heerlijk dun roomboter koekje met kaneel en amandelen, volgens traditioneel recept. Tip! bewaar deze koekjes na het openen van de verpakking in en luchtdichte trommel, dan blijven ze lekker krokant.

  € 9,25
 • € 9,70

  Flinterdun roomboter koekje met amandel. Ook heerlijk om te gebruiken als dessert met een bolletje ijs. Tip! bewaar deze koekjes na het openen van de verpakking in en luchtdichte trommel, dan blijven ze lekker krokant.

  € 9,70
 • € 3,60

  De Weespermoppen zijn gemaakt met  grove amandelspijs,suiker en ei.Vanaf 100 gram te bestellen.Kies bij product opties hieronder het gewicht dat u wilt bestellen. De Weespermoppen worden verpakt in een standaard winkel verpakking.De amandelkoekjes in de koeling bewaren en 10 minuten voor het serveren uit de koelkast halen dan zijn ze het lekkerst zacht.

  € 3,60
 • € 3,60

  De Eikeltjes zijn gemaakt van wellingtonspijs gevuld met heerlijke hazelnoot creme en melkchocolade. Kies bij product opties hieronder het gewicht dat u wilt bestellen.Vanaf 100 gram te bestellen. De Eikeltjes worden verpakt in een standaard winkel verpakking.In de koeling bewaren en 10 minuten voor het serveren uit de koelkast halen dan zijn ze het...

  € 3,60
 • € 3,60

  De Bokkenpootjes zijn gemaakt van wellingtonspijs gevuld met mokka creme en pure chocolade. Kies bij product opties hieronder het gewicht dat u wilt bestellen.Vanaf 100 gram te bestellen. De Bokkenpootjes worden verpakt in een standaard winkel verpakking.In de koeling bewaren en 10 minuten voor het serveren uit de koelkast halen dan zijn ze het lekkerst...

  € 3,60
 • € 3,60

  Het Paleisbanket is gemaakt van de beste amandelspijs met frambozenjam en roze fondant. Kies bij product opties hieronder het gewicht dat u wilt bestellen.Vanaf 100 gram te bestellen. Het Paleisbanket wordt verpakt in een standaard winkel verpakking.In de koeling bewaren en 10 minuten voor het serveren uit de koelkast halen dan zijn ze het lekkerst zacht.

  € 3,60
 • € 3,60

  De Vanillenootjes zijn gemaakt van amandelen, suiker en eiwit.Op een plakje ouwel (eetbaar papier). Kies bij product opties hieronder het gewicht dat u wilt bestellen.Vanaf 100 gram te bestellen. De Vanillenootjes worden verpakt in een standaard winkel verpakking.In de koeling bewaren en 10 minuten voor het serveren uit de koelkast halen dan zijn ze het...

  € 3,60
 • € 3,60

  De Bitterkoekjes zijn gemaakt van de beste bitterkoekjes spijs. Kies bij product opties hieronder het gewicht dat u wilt bestellen.Vanaf 100 gram te bestellen. De Bitterkoekjes worden verpakt in een standaard winkel verpakking.In de koeling bewaren en 10 minuten voor het serveren uit de koelkast halen dan zijn ze het lekkerst zacht.

  € 3,60
 • € 3,60

  De Hoefjes zijn gemaakt van wellingtonspijs en gedecoreerd met halve amandeltjes. Kies bij product opties hieronder het gewicht dat u wilt bestellen.Vanaf 100 gram te bestellen. De Hoefjes worden verpakt in een standaard winkel verpakking.In de koeling bewaren en 10 minuten voor het serveren uit de koelkast halen dan zijn ze het lekkerst zacht.

  € 3,60
Toont 1 - 12 van de 12 items
Website Security Test