Bezorg info

Gratis Bezorging:
Vanaf € 35,- binnen een straal van
± 7 km vanaf de vestiging Bussum.
Deze gratis bezorging is alleen voor
online bestellingen, niet voor
bestellingen in de winkel.

Levertijd:
Voor 17.30 uur besteld is de 
volgende dag in huis.


Bezorgkosten:
Bestelt u onder de € 35,-
dan betaalt u € 2,- per km.
vanaf de vestiging Bussum.
Adres: Vlietlaan 46 D 1404 CC 
Telefoon: 035 - 6915720

Openingstijden:

In overleg eerder afhalen mogelijk.

Maandag Gesloten
Dinsdag 08.30 - 18.00
Woensdag 08.30 - 18.00
Donderdag 08.30 - 18.00
Vrijdag 08.30 - 18.00
Zaterdag 08.30 - 17.00
Zondag Gesloten

KERSTFOLDER

Luxe kersttaarten met liefde gemaakt!

Met de kerst wil iedereen goed voor de dag komen, daarom maken wij met veel liefde en passie voor het vak de mooiste kersttaarten voor u!
Voor de kerst is onze winkel en webshop gevuld met de mooiste kersttaarten, ijstaart, kerstchocolade, kerstpudding,  petit glacé, schuimkransjes, kerststol of onze heerlijke amandel tulband, teveel om op te noemen.

Vol au vent...?

Wat sommige van u misschien nog wel kent is onze vol au vent, (ook wel slaapmuts genoemd), een grote bladerdeeg pasteibak die u heerlijk kunt vullen met onze huisgemaakte ragouts.

Kerstpolonaises.

Of wilt u een spectaculair dessert, dan zijn onze kerstpolonaises misschien wat voor u?
Dit zijn handgemaakte chocolade huisjes in de vorm van een chalet, kerkje of een kerststalletje, deze kunt u zelf vullen met ijs en evt. decoreren met vers fruit en slagroom.
(het dak van de huisjes zitten los zodat u ze makkelijk kunt vullen met bollen ijs, de huisjes zijn geschikt voor 8 personen).

Alle producten zijn online te koop maar het is ook zeker de moeite waard om een van onze winkels te bezoeken om helemaal in de kerstsfeer te komen.

Alles voor uw kerstdiner.

Bent u op zoek naar een compleet kerstdiner en wilt u daar persoonlijk advies over dan kunt u altijd even telefonisch contact met ons opnemen (035-6915720).
Tip: om het voor uzelf iets makkelijker te maken hebben wij heerlijke huisgemaakte hoofdgerechten bijv. kalfsvlees en croute of vis en croute, deze hoeft u alleen nog even in de oven te doen en te serveren met de bijgeleverde saus.

Online Tijdig bestellen.

Uw online kerst bestelling tijdig plaatsen is verstandig! Het is voor ons helaas logistiek niet mogelijk om tot het eind online kerst bestellingen aan te nemen. Mocht uw gewenste product er niet meer tussen staan, neem dan telefonisch contact op met onze winkel om te vragen wat er mogelijk is! 035-6915720.

Kerst Er zijn 49 producten
Toont 1 - 49 van de 49 items
Toont 1 - 49 van de 49 items
Website Security Test