

De profiterol bestaat uit een krokante koekbodem, met een toren van 24 slagroomsoesjes. De profiterol is gemaskeerd met merengue en gecouvreerd met pure Valrhona chocolade. De profiterol aanscheppen met 2 lepels (deze taart is geschikt voor 8 personen).
Heeft u een voedsel intolerantie?
Wij werken in dit bedrijf met verschillende soorten allergenen.
Voor meer grondstoffen en kleurstof informatie klik hier.
Allergene stoffen:
Melk, Soja, Ei, Gluten
Ingrediënten:
slagroom(MELK), suiker, room(MELK), cacaomassa, water, cacaoboter, roomboter(MELK), TARWEbloem, Plantaardige Olie(zonnebloem), EI-EIwit (gedroogd), gelatine, EI, glucosestroop (gedroogd), aardappelzetmeel (gemodificeerd), MELKpoeder, invertsuikerstroop, bakkerszout, roompoeder(MELK), Antiklontermiddel(E535), Aroma(aroma, Bourbon vanille extract), Conserveermiddel(E202), Emulgator(E322(SOJA)), Enzym(alfa-amylase(TARWE)), Meelverbeteraar(E300), Rijsmiddel(E450, E500), Stabilisator(E407), TARWEzetmeel, Verdikkingsmiddel(E466, E407), Voedingszuur(E330), zout
Ingrediënten decoratie schildje:
cacaomassa, suiker, cacaoboter, Kleurstof(E100,E171,E161b), Natuurlijk Aroma(vanille), Emulgator(E322)
Tijdens het produceren van onze gluten, noten en lactose vrije producten, wordt er zeer nauwkeurig gewerkt om kruisbesmetting te voorkomen.
Daarbij vermelden wij dat de gluten, noten en lactose vrije producten worden geproduceerd en verpakt in onze patisserie waar ook alle allergenen worden verwerkt.