Gratis Bezorging:
Vanaf € 35,- binnen een straal van
± 7 km vanaf de vestiging Bussum.
Deze gratis bezorging is alleen voor
online bestellingen, niet voor
bestellingen in de winkel.
Levertijd:
Voor 17.30 uur besteld is de
volgende dag in huis.
Bezorgkosten:
Bestelt u onder de € 35,-
dan betaalt u € 2,- per km.
vanaf de vestiging Bussum.
Adres: Vlietlaan 46 D 1404 CC
Telefoon: 035 - 6915720
Openingstijden:
In overleg eerder afhalen mogelijk.
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | 08.30 - 18.00 |
Woensdag | 08.30 - 18.00 |
Donderdag | 08.30 - 18.00 |
Vrijdag | 08.30 - 18.00 |
Zaterdag | 08.30 - 17.00 |
Zondag | Gesloten |
Huisgemaakte friandises, petit glacé, mini kasteeltjes, slagroomsoesjes of petit fours, lekker voor bij de koffie, thee of high tea.
Misschien leuk om te weten, u kunt ook een gesorteerde etagère online bestellen met al deze heerlijkheden, de etagère blijft eigendom van Patisserie de Ridder.
Tip!: bewaar friandises en petit glacé in de koelkast, voor het serveren 10 minuten van tevoren uit de koelkast halen voor een optimale smaakbeleving.
De Friandise bestaat uit: een zandbodem met spijsroom meegebakken, Zwitserse room met als decoratie verse frambozen en pistache noten. Ø 5 cm x 5 cm hoog.
Het Mini Kasteeltje bestaat uit: Amandel beslag, gevuld met pure chocolade bavarois en omwikkeld met Lübecker marsepein. Het Mini Kasteeltje is gedecoreerd met een klein rozetje creme au beurre en een marsepeinen hartje. 3.5 cm x 3.5 cm x 5 cm hoog.
Wellington spijs koekje opgespoten met 12 verschillende smaken: citroen, sinaasappel, framboos, rum, cocos, caramel, mokka, appel, abrikozenjam, hazelnoot, chocolade en frambozenjam. In de koeling bewaren en niet te koud serveren.
pencee bodempje afgewerkt in 6 verschillende smaken: kaneel, framboos, citroen,mokka caramel, marasquin marspein en gekonfijte gember. In de koeling bewaren en niet te koud serveren.
Wellingtonspijs koekje opgespoten met champagne crème, door de witte chocolade gehaald en gedecoreerd met blauw/witte muisjes. In de koeling bewaren en niet te koud serveren.
Wellingtonspijs koekje opgespoten met champagne crème, door de witte chocolade gehaald en gedecoreerd met roze, witte muisjes. In de koeling bewaren en niet te koud serveren.
Huisgemaakte slagroomsoesjes met poedersuiker per 8 stuks verpakt. In de koeling bewaren en niet te koud serveren.
Huisgemaakte chocoladesoesjes gevuld met slagroom.3 melkchocolade soesjes en 3 pure chocoladesoesjes in een verpakking. In de koeling bewaren en niet te koud serveren.
Huisgemaakte chocoladesoesjes gevuld met slagroom.6 pure chocoladesoesjes in een verpakking. In de koeling bewaren en niet te koud serveren.
De etagère is rijkelijk gevuld met een assortiment van truffels, bonbons, petit glacee, amandel koekjes, stukjes Engadiner en Gember taart. De etagère blijft eigendom van Patisserie de Ridder en dient uiterlijk 1 week na levering retour gebracht te worden (zie onze algemene leveringsvoorwaarden).