Slagroom truffels (180 GRAM)
Handgemaakte slagroom truffels, zacht van binnen met een dun knapperig laagje chocolade aan de buitenkant met cacaopoeder.
Wij adviseren om de truffel koud te serveren, voor de beste smaakbeleving.
Heeft u een voedsel intolerantie?
Wij werken in dit bedrijf met verschillende soorten allergenen.
Voor meer grondstoffen en kleurstof informatie klik hier.
Allergene stoffen:
Soja, Melk
Ingrediënten:
suiker, cacaomassa, roomboter(MELK), room(MELK), cacaoboter, cacaopoeder, glucosestroop (gedroogd), vanille, Emulgator(E322(SOJA)), Antiklontermiddel(E551), Stabilisator(E407)
Tijdens het produceren van onze gluten, noten en lactose vrije producten, wordt er zeer nauwkeurig gewerkt om kruisbesmetting te voorkomen.
Daarbij vermelden wij dat de gluten, noten en lactose vrije producten worden geproduceerd en verpakt in onze patisserie waar ook alle allergenen worden verwerkt.