Champagne taart
De champagne taart heeft een gespoten wellington spijs bodem met daarop een laagje abrikozen mousse en een laagje moskovisch beslag. Afgevuld met een witte truffelmousse van champagne en gedecoreerd met chocoladekrullen van Ivoire Chocolade Valrhona.
Deze taart is geschikt voor 8 personen.
Heeft u een voedsel intolerantie?
Wij werken in dit bedrijf met verschillende soorten allergenen.
Voor meer grondstoffen en kleurstof informatie klik hier.
Allergene stoffen:
Melk, Soja, Noten, Ei, Gluten, Sulfiet
Ingrediënten:
suiker, room(MELK), cacaoboter, MELKpoeder, AMANDELEN, EI, EIwit, abrikoos, glucose-fructosestroop, water, TARWEbloem, marc de Champagne, Zuidam jonge graan Jenever(kruiden, alcohol), glucosestroop, TARWEzetmeel, EI-EIwit (gedroogd), invertsuikerstroop, MELKpoeder (magere), citroenschil, alcohol, boter (concentraat)(MELK), aardappelzetmeel (gemodificeerd), MELKeiwit, druivensap, zout, Natuurlijk Aroma(vanille, natuurlijk aroma, citroen), Stabilisator(E420, E407), Aroma(aroma), Emulgator(E472b, E477, E412), Geleermiddel(E440), Rijsmiddel(E450, E500), Verdikkingsmiddel(E415, E401), Zuurteregelaar(E330, E331), Voedingszuur(E330), Conserveermiddel(E202, E224(SULFIET)), Kleurstof(E160a)
Ingrediënten decoratie schildje:
cacaomassa, suiker, cacaoboter, Kleurstof(E100,E171,E161b), Natuurlijk Aroma(vanille), Emulgator(E322)