

Het choco soesjes gebak bestaat uit een krokant koek bodempje ingesmeerd met pure chocolade, amandelbeslag gevuld met chocolademousse van Valrhona met een kern van een slagroomsoesje en geglaceerd met een pure ganache.
Heeft u een voedsel intolerantie?
Wij werken in dit bedrijf met verschillende soorten allergenen.
Voor meer grondstoffen en kleurstof informatie klik hier.
Allergene stoffen:
Gluten, Ei, Soja, Melk, Noten
Ingrediënten:
suiker, slagroom(MELK), cacaomassa, EI, MELK (gecondenseerd), TARWEbloem, glucosestroop, roomboter(MELK), MELK, EI-EIwit, invertsuiker, cacaoboter, water, cacaopoeder, MELKpoeder, kandijsuiker, gelatine, bakkerszout, invertsuikerstroop, zetmeel(TARWE), maltodextrine, room(MELK), zout, Amandelen(NOTEN), Rijsmiddel(E450, E500), Emulgator(E322(SOJA), E412), Aroma(Bourbon vanille extract), Voedingszuur(E330), Enzym(alfa-amylase(TARWE)), Meelverbeteraar(E300), Stabilisator(E407, E330), Antiklontermiddel(E535), Geleermiddel(E440), Conserveermiddel(E202)
Tijdens het produceren van onze gluten, noten en lactose vrije producten, wordt er zeer nauwkeurig gewerkt om kruisbesmetting te voorkomen.
Daarbij vermelden wij dat de gluten, noten en lactose vrije producten worden geproduceerd en verpakt in onze patisserie waar ook alle allergenen worden verwerkt.