Frambozen Champagne gebak
Amandel Wellingtonspijs bodem met een laagje frambozenjam gevuld met Champagne bavarois en gecouvreerd met witte Valrhona chocolade. Gedecoreerd met verse frambozen.
Heeft u een voedsel intolerantie?
Wij werken in dit bedrijf met verschillende soorten allergenen.
Voor meer grondstoffen en kleurstof informatie klik hier.
Allergene stoffen:
Melk, Soja, Noten, Ei
Ingrediënten:
frambozen, suiker, cacaoboter, MELKpoeder, water, AMANDELEN, glucosestroop, EI-EIwit, roompoeder(MELK), glucose-fructosestroop, marc de Champagne, abrikoos, Zuidam jonge graan Jenever(kruiden, alcohol), EI-EIwit (gedroogd), invertsuikerstroop, room(MELK), druivensap, alcohol, zout, Stabilisator(E420, E415, E407), Geleermiddel(E440), Aroma(aroma, Bourbon vanille extract), Emulgator(E322(SOJA)), Kleurstof(E160c, E160a), Verdikkingsmiddel(E410), Voedingszuur(E330), Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma), Zuurteregelaar(E332, E331, E509), Conserveermiddel(E202)
Tijdens het produceren van onze gluten, noten en lactose vrije producten, wordt er zeer nauwkeurig gewerkt om kruisbesmetting te voorkomen.
Daarbij vermelden wij dat de gluten, noten en lactose vrije producten worden geproduceerd en verpakt in onze patisserie waar ook alle allergenen worden verwerkt.