Frambozen Champagne gebak
Frambozen Champagne gebak
search
  • Frambozen Champagne gebak

Frambozen Champagne gebak

Amandel Wellingtonspijs bodem met een laagje frambozenjam gevuld met Champagne bavarois en gecouvreerd met witte Valrhona chocolade. Gedecoreerd met verse frambozen.

€ 7,50
Aantal

Heeft u een voedsel intolerantie?
Wij werken in dit bedrijf met verschillende soorten allergenen.
Voor meer grondstoffen en kleurstof informatie klik hier.

Allergene stoffen:
Melk, Soja, Noten, Ei

Ingrediënten:
frambozen, suiker, cacaoboter, MELKpoeder, water, AMANDELEN, glucosestroop, EI-EIwit, roompoeder(MELK), glucose-fructosestroop, marc de Champagne, abrikoos, Zuidam jonge graan Jenever(kruiden, alcohol), EI-EIwit (gedroogd), invertsuikerstroop, room(MELK), druivensap, alcohol, zout, Stabilisator(E420, E415, E407), Geleermiddel(E440), Aroma(aroma, Bourbon vanille extract), Emulgator(E322(SOJA)), Kleurstof(E160c, E160a), Verdikkingsmiddel(E410), Voedingszuur(E330), Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma), Zuurteregelaar(E332, E331, E509), Conserveermiddel(E202)

Tijdens het produceren van onze gluten, noten en lactose vrije producten, wordt er zeer nauwkeurig gewerkt om kruisbesmetting te voorkomen.
Daarbij vermelden wij dat de gluten, noten en lactose vrije producten worden geproduceerd en verpakt in onze patisserie waar ook alle allergenen worden verwerkt.

0186