Yuzu Ivory gebak
Het Yuzu Ivory gebak bestaat uit een krokante koekbodem gedompeld in witte Valrhona chocolade, biscuit beslag gevuld met Yuzu Ivory bavarois met een kern van Mango, Passie, Yuzu coulis.
Het Yuzu Ivory gebak is afgemaakt met yuzu chocolade en gedecoreerd met chocolade.
Heeft u een voedsel intolerantie?
Wij werken in dit bedrijf met verschillende soorten allergenen.
Voor meer grondstoffen en kleurstof informatie klik hier.
Allergene stoffen:
Gluten, Ei, Soja, Melk
Ingrediënten:
suiker, MELK, EI-EIwit, Yuzu, cacaoboter, EI, mango, MELKpoeder, TARWEbloem, passievrucht, glucosestroop, gelatine, roompoeder(MELK), Stabilisator(E415, E407), Aroma(Bourbon vanille extract), Conserveermiddel(E202), dextrose, Emulgator(E322(SOJA)), Enzym(alfa-amylase(TARWE)), Geleermiddel(E341, E440), maiszetmeel, Meelverbeteraar(E300), room(MELK), Voedingszuur(E450, E330)
Tijdens het produceren van onze gluten, noten en lactose vrije producten, wordt er zeer nauwkeurig gewerkt om kruisbesmetting te voorkomen.
Daarbij vermelden wij dat de gluten, noten en lactose vrije producten worden geproduceerd en verpakt in onze patisserie waar ook alle allergenen worden verwerkt.