• Niet op voorraad
Baton au chocolat
search
  • Baton au chocolat

Baton au chocola gebak

Twee laagjes hazelnootschuim, gevuld met pure crème au beurre, opgespoten met een bol slagroom en gecouvreerd met pure chocolade.

€ 4,25
Aantal

Heeft u een voedsel intolerantie?
Wij werken in dit bedrijf met verschillende soorten allergenen.
Voor meer grondstoffen en kleurstof informatie klik hier.

Allergene stoffen:
Melk, Ei, Noten, Soja

Ingrediënten:
room(MELK), suiker, roomboter(MELK), cacaomassa, water, cacaoboter, HAZELNOTEN, MELKpoeder, EI-EIwit, maiszetmeel, MELKpoeder (magere), invertsuikerstroop, roompoeder(MELK), vanille, zout, Plantaardige Olie(zonnebloem), Conserveermiddel(E202), Stabilisator(E415, E407), Voedingszuur(E330), Zuurteregelaar(E500), Verdikkingsmiddel(E410), Geleermiddel(E410), Kleurstof(E160a, E160b), Aroma(aroma, Bourbon vanille extract), Emulgator(E322(SOJA))

Tijdens het produceren van onze gluten, noten en lactose vrije producten, wordt er zeer nauwkeurig gewerkt om kruisbesmetting te voorkomen.
Daarbij vermelden wij dat de gluten, noten en lactose vrije producten worden geproduceerd en verpakt in onze patisserie waar ook alle allergenen worden verwerkt.

0154