

Het Bosbessen gebak bestaat uit een krokante koekboden gedompeld in witte chocolade, een laagje biscuitbeslag gevuld met een heerlijke bosbessen bavarois en een kern van vanille bavarois.
Het bosbessen gebak is gedecoreerd met vers fruit en chocolade.
Heeft u een voedsel intolerantie?
Wij werken in dit bedrijf met verschillende soorten allergenen.
Voor meer grondstoffen en kleurstof informatie klik hier.
Allergene stoffen:Allergene stoffen:
Melk, Ei, Gluten, Noten
Ingrediënten:
suiker, room(MELK), water, zwarte bessen, TARWEbloem, roomboter(MELK), glucosestroop, EI-EIwit, bosbessen, AMANDELEN, glucose-fructosestroop, EI, gelatine, frambozenpuree, rode bessen puree, Gemodificeerd Zetmeel(E1414), MELKpoeder, aardappelzetmeel (gemodificeerd), Stabilisator(E412, E415, E330, E407), MELKpoeder (magere), invertsuikerstroop, bakkerszout, Rijsmiddel(E500, E450), Plantaardig Vet(kokos), Geleermiddel(E440, E516, E450, E339), TARWEzetmeel, vanille, aardbeien, Antiklontermiddel(E341, E535), Aroma(aroma), Conserveermiddel(E202), Enzym(alfa-amylase(TARWE)), kiwi, Kleurstof(E160b (ii)), Meelverbeteraar(E300), MELKeiwit, Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma), rietsuiker, rode bessen, Verdikkingsmiddel(E466, E401, E440), Voedingszuur(E330), Zuurteregelaar(E330, E331)
Tijdens het produceren van onze gluten, noten en lactose vrije producten, wordt er zeer nauwkeurig gewerkt om kruisbesmetting te voorkomen.
Daarbij vermelden wij dat de gluten, noten en lactose vrije producten worden geproduceerd en verpakt in onze patisserie waar ook alle allergenen worden verwerkt.