Choco Noir gebak
Sacher beslag gevuld met een pure chocolademousse en een vleugje frambozenbessenjam.
Omwikkeld met marsepein. Topping van pure ganache en gedecoreerd met vers fruit.
Heeft u een voedsel intolerantie?
Wij werken in dit bedrijf met verschillende soorten allergenen.
Voor meer grondstoffen en kleurstof informatie klik hier.
Allergene stoffen:
Soja, Noten, Gluten, Ei, Melk, Sulfiet
Ingrediënten:
suiker, room(MELK), water, EI, AMANDELEN, cacaomassa, TARWEbloem, glucosestroop, roomboter(MELK), cacaoboter, TARWEzetmeel, invertsuikerstroop, frambozen, rode bessen, MELKpoeder (magere), gelatine, MELKpoeder, maiszetmeel, citroenschil, vanille, aardappelzetmeel (gemodificeerd), kiwi, MELKeiwit, bosbessen, aardbeien, alcohol, boter (concentraat)(MELK), zout, Stabilisator(E420, E410, E407), Emulgator(E472b, E477, E322(SOJA)), Rijsmiddel(E450, E500), Natuurlijk Aroma(vanille, citroen), Geleermiddel(E440), Conserveermiddel(E202, E224(SULFIET)), Aroma(aroma), Zuurteregelaar(E331, E330), Kleurstof(E160a, E160b, E163), Verdikkingsmiddel(E401)
Tijdens het produceren van onze gluten, noten en lactose vrije producten, wordt er zeer nauwkeurig gewerkt om kruisbesmetting te voorkomen.
Daarbij vermelden wij dat de gluten, noten en lactose vrije producten worden geproduceerd en verpakt in onze patisserie waar ook alle allergenen worden verwerkt.