Engadiner
De Engadiner is een Zwitsers notentaartje van boterdeeg, gevuld met walnoten en caramel.
De Engadiner is gedecoreerd met poedersuiker.
Wilt u de Engadiner gesneden?
Kies dan voor de optie, erg handig voor op het werk, u kunt de Engadiner dan meteen uitdelen.
Wij snijden de Engadiner in 8 stukken.
Heeft u een voedsel intolerantie?
Wij werken in dit bedrijf met verschillende soorten allergenen.
Voor meer grondstoffen en kleurstof informatie klik hier.
Allergene stoffen:
Melk, Ei, Gluten, Noten
Ingrediënten:
suiker, TARWEbloem, roomboter(MELK), WALNOTEN, water, invertsuikerstroop, bakkerszout, glucosestroop (gedroogd), EI, room(MELK), Rijsmiddel(E503), Antiklontermiddel(E535), Meelverbeteraar(E300), Conserveermiddel(E202), Enzym(alfa-amylase(TARWE)), Stabilisator(E407)
Ingrediënten decoratie schildje:
cacaomassa, suiker, cacaoboter, Kleurstof(E100,E171,E161b), Natuurlijk Aroma(vanille), Emulgator(E322)
Tijdens het produceren van onze gluten, noten en lactose vrije producten, wordt er zeer nauwkeurig gewerkt om kruisbesmetting te voorkomen.
Daarbij vermelden wij dat de gluten, noten en lactose vrije producten worden geproduceerd en verpakt in onze patisserie waar ook alle allergenen worden verwerkt.