Kaastaart met vlees
Roomboterbladerdeeg gevuld met Oud Huizer kaas, spek, ham, tomaat en paprika.
De licht bevroren quiche voor het bakken snijden om strakke puntjes te verkrijgen.
Afbakken: in ontdooide toestand, ± 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
Deze quiche is Ø 19 cm.
Heeft u een voedsel intolerantie?
Wij werken in dit bedrijf met verschillende soorten allergenen.
Voor meer grondstoffen en kleurstof informatie klik hier.
Allergene stoffen:
Melk, Gluten, Ei
Ingrediënten:
tomaat, EI, paprika, water, ui, TARWEbloem, MELKpoeder, roomboter(MELK), varkensspek, Koemelk gepasteuriseerd, zout, Calciumchloride, Zuursel, TARWEmout, enzymen(TARWE), Keukenzout, Kleurstof (160b) Annatto, Stremsel, Natriumnitraat, yoghurt (magere)(MELK), kwark (magere)(MELK), Kruiden En Specerijen(peper, gemalen, nootmuskaat, tijm, majoraan, rozemarijn), Kleurstof(E160a), Meelverbeteraar(E300), Conserveermiddel(E202)
Tijdens het produceren van onze producten, wordt er zeer nauwkeurig gewerkt om kruisbesmetting te voorkomen.
Daarbij vermelden wij dat de producten worden geproduceerd en verpakt in onze patisserie waar ook alle allergenen worden verwerkt.