Spinazietaart
Roomboterbladerdeeg gevuld met wilde spinazie, kwark, ei, Oud Huizer kaas, pesto en verse kruiden.
De spinazietaart moet nog afgebakken worden: in ontdooide toestand, ± 45 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
De licht bevroren quiche voor het bakken snijden om strakke puntjes te verkrijgen.
Deze taart is Ø 19 cm.
Heeft u een voedsel intolerantie?
Wij werken in dit bedrijf met verschillende soorten allergenen.
Voor meer grondstoffen en kleurstof informatie klik hier.
Allergene stoffen:
Gluten, Ei, Melk, Noten
Ingrediënten:
spinazie, EI, TARWEbloem, water, broodzout, zout, knoflook, gist, was, roomboter(MELK), TARWEmout, enzymen(TARWE), Calciumchloride, pijnboompitten, zeezout, Koemelk gepasteuriseerd, CASHEWNOTEN, olijfolie, ricinusolie, Keukenzout, Stremsel, Zuursel, Kleurstof (160b) Annatto, yoghurt (magere)(MELK), kwark (magere)(MELK), Natriumnitraat, Plantaardige Olie(raapzaad), Kruiden En Specerijen(basilicum, peper, gemalen), Plantaardig Vet(palm), Emulgator(E322), Kleurstof(E160a), Meelverbeteraar(E300), Antiklontermiddel(E535), Conserveermiddel(E202)