Quiche met gorgonzola, prei en peer
Quiche met gorgonzola, prei en peer
De licht bevroren quiche voor het bakken snijden om strakke puntjes te verkrijgen.
Afbakken: in ontdooide toestand, ± 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
Deze quiche is Ø 19 cm.
Heeft u een voedsel intolerantie?
Wij werken in dit bedrijf met verschillende soorten allergenen.
Voor meer grondstoffen en kleurstof informatie klik hier.
Allergene stoffen:
Ei, Melk, Gluten
Ingrediënten:
prei, EI, broodzout, MELK, peer, water, roomboter(MELK), TARWEbloem, schimmelcultuur, zuursel, stremsel, zout, karneMELK, Kruiden En Specerijen(peper, gemalen, tijm), Kleurstof(E160a), Antiklontermiddel(E535), Conserveermiddel(E202)
Tijdens het produceren van onze producten, wordt er zeer nauwkeurig gewerkt om kruisbesmetting te voorkomen.
Daarbij vermelden wij dat de producten worden geproduceerd en verpakt in onze patisserie waar ook alle allergenen worden verwerkt.