Glutenvrije Hazelnoot chocolade schuimtaart Bestellen ’t Gooi | Almere
Baton au Chocola
search
  • Baton au Chocola

Baton au Chocola

De Baton au Chocola bestaat uit 2 laagjes hazelnootschuim, gevuld met chocoladecrème met stukjes pure chocolade en slagroombollen er bovenop. De Baton au Chocola is door de pure couverture gehaald (deze taart is geschikt voor 6 personen).

€ 26,95
Aantal

Heeft u een voedsel intolerantie?
Wij werken in dit bedrijf met verschillende soorten allergenen.
Voor meer grondstoffen en kleurstof informatie klik hier.

Allergene stoffen:
Melk, Soja, Ei, Noten

Ingrediënten:
suiker, roomboter(MELK), water, cacaomassa, room(MELK), HAZELNOTEN, EIwit, cacaoboter, MELKpoeder, maiszetmeel, MELKpoeder (magere), cacaopoeder (magere), invertsuikerstroop, vanille, zout, Plantaardige Olie(zonnebloem), Natuurlijk Aroma(vanille), Emulgator(E322(SOJA), E479b, E412), Conserveermiddel(E202), Zuurteregelaar(E500), Voedingszuur(E330), Verdikkingsmiddel(E410), Stabilisator(E410, E407), Kleurstof(E160a, E160b), Aroma(aroma)

Ingrediënten decoratie schildje:
cacaomassa, suiker, cacaoboter, Kleurstof(E100,E171,E161b), Natuurlijk Aroma(vanille), Emulgator(E322)

Tijdens het produceren van onze gluten, noten en lactose vrije producten, wordt er zeer nauwkeurig gewerkt om kruisbesmetting te voorkomen.
Daarbij vermelden wij dat de gluten, noten en lactose vrije producten worden geproduceerd en verpakt in onze patisserie waar ook alle allergenen worden verwerkt.

0079