Apfelstrudel met vanille saus
De Apfelstrudel is bereid met bladerdeeg gevuld met appel, rozijnen, abrikozenmousse, walnoten en kaneel. De apfelstrudel verwarmen in een voorverwarmde oven van 160 graden celsius, ongeveer 25 minuten. Serveren met bijbehorende vanillesaus.
Heeft u een voedsel intolerantie?
Wij werken in dit bedrijf met verschillende soorten allergenen.
Voor meer grondstoffen en kleurstof informatie klik hier.
Ingrediënten Apfelstrudel:
Allergene stoffen:
Gluten, Ei, Melk, Noten, Sulfiet
Ingrediënten:
appel, WALNOTEN, suiker, TARWEbloem, abrikoos, rozijnen, EI, MELKpoeder, glucosestroop, zout, MELKpoeder (magere), water, citroenschil, gist, roomboter(MELK), aardappelzetmeel (gemodificeerd), MELKeiwit, Gemodificeerd Zetmeel(E1414), Kruiden En Specerijen(kaneel), Plantaardig Vet(kokos), Geleermiddel(E440, E450, E516, E339), Zuurteregelaar(E331, E330), Aroma(aroma), Kleurstof(E160b, E160a), Plantaardige Olie(katoenzaad), Conserveermiddel(E202, E224(SULFIET)), Natuurlijk Aroma(citroen), Verdikkingsmiddel(E401)
Ingrediënten Vanillesaus:
Allergene stoffen:
Melk
Ingrediënten:
room(MELK), suiker, water, gelatine, vanille, maiszetmeel, maiszetmeel (gemodificeerd), MELK, Aroma(aroma), Verdikkingsmiddel(E407)