Gratis Bezorging:
Vanaf € 35,- binnen een straal van
± 7 km vanaf de vestiging Bussum.
Deze gratis bezorging is alleen voor
online bestellingen, niet voor
bestellingen in de winkel.
Levertijd:
Voor 17.30 uur besteld is de
volgende dag in huis.
Bezorgkosten:
Bestelt u onder de € 35,-
dan betaalt u € 2,- per km.
vanaf de vestiging Bussum.
Adres: Vlietlaan 46 D 1404 CC
Telefoon: 035 - 6915720
Openingstijden:
In overleg eerder afhalen mogelijk.
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | 08.30 - 18.00 |
Woensdag | 08.30 - 18.00 |
Donderdag | 08.30 - 18.00 |
Vrijdag | 08.30 - 18.00 |
Zaterdag | 08.30 - 17.00 |
Zondag | Gesloten |
Bent u op zoek naar de lekkerste Bossche bol? Deze vind u bij ons!
Maar ook voor andere soorten luxe gebak,iedere dag vers gemaakt in eigen Patisserie kunt u bij ons terecht.
Voor een traktatie, verjaardag of zo maar, .. u kunt per soort kiezen of een mooi assortiment door ons samen laten stellen.
Wist u dat u 24 per dag online gebak kunt bestellen en bij een minimale besteding van € 35,- binnen een straal van 10 km vanaf de vestiging Bussum gratis bezorgd wordt!
Als u online voor 17:30 besteld dan heeft u het de volgende dag in huis.
Mocht u op kantoor willen trakteren en u wilt het rond 10:00 in huis hebben dan kunt u dit altijd even aangeven bij het klantenbericht.
Mocht dit logistiek met bezorgen niet mogelijk zijn, dan nemen wij altijd even telefonisch contact met u op.
Voor ons dagelijks ruime assortiment te bekijken bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel te Bussum.
Onze openingstijden vind u bij contact.
De lekkerste Bossche bol van t`Gooi! Royale roombotersoes gevuld met de lekkerste slagroom en gecouvreerd met zachte chocoladefondant.
Zandbodem met spijsroom meegebakken. Na het bakken afgemaakt met kwark bavarois en gedecoreerd met verse frambozen.
Zandbodem met spijsroom meegebakken. Na het bakken afgemaakt met een kwark bavarois en gedecoreerd met verse aardbeien.
Schelpje van roomboterbladerdeeg gecouvreerd met pure chocolade, gevuld met Zwitserse room en belegd met verse frambozen en een toefje slagroom.
Schelpje van roomboterbladerdeeg gecouvreerd met pure chocolade, gevuld met Zwitserse room en belegd met verse Hollandse aardbeien en een toefje slagroom.
Amandel Wellingtonspijs bodem met een laagje frambozenjam gevuld met Champagne bavarois en gecouvreerd met witte Valrhona chocolade. Gedecoreerd met verse frambozen.
De Gouden Knoop bestaat uit, amandelbeslag gevuld met Valrhona chocolademousse, een kern van mango compote met Tahiti vanille en passie fruit bavarois. De Gouden Knoop is geglaceerd met een transparante gelei, gedecoreerd met pure chocolade en een gouden marshmallow.
Het Lemon Pie gebakje bestaat uit een zandbodem met spijsroom meegebakken, citroen bavarois vulling met een mango passie fruit crème eux en gedecoreerd met Italiaans merengue.
Sacher beslag gevuld met een pure chocolademousse en een vleugje frambozenbessenjam. Omwikkeld met marsepein. Topping van pure ganache en gedecoreerd met vers fruit.
Het choco soesjes gebak bestaat uit een krokant koek bodempje ingesmeerd met pure chocolade, amandelbeslag gevuld met chocolademousse van Valrhona met een kern van een slagroomsoesje en geglaceerd met een pure ganache.
Red Sun gebak bestaat uit een krokant koek bodempje ingesmeerd met witte Valrhona chocolade, amandelbeslag met frisse frambozen bavarois en een interieur van champagne truffel mousse. Gedecoreerd met een rosetje créme au beurre en een macaron.
Clementine gebak bestaat uit een krokant koek bodempje ingesmeerd met pure chocolade, amandelbeslag gevuld met een sinaasappel bavarois met een kern van chocolademousse. Clementine is geglaceerd met Valrhona gelei en gedecoreerd met een chocolade steeltje en een marsepein blaadje.
Moscovisch beslag, gevuld met Zwitserse room met marasquin esprit (Firma van Wees uit Amsterdam) omwikkeld met marsepein en gedecoreerd met een rozetje van creme au beurre en een macaron.
Zandbodem met een laagje gele room. Na het bakken gevuld met kersen, kaneel en kirsch. Opgemaakt met zachte Italiaanse merengue, gedecoreerd met gebakken schuim.
Zandbodem met een laagje spijsroom meegebakken, na het bakken opgemaakt met appel en citroen, opgespoten met een rand wellingtonspijs. Gedecoreerd met een amarene kers.
Zandbodem met een dun laagje gele room, gevuld met goudreinet appels en abrikoos. Na het bakken opgespoten met slagroom en gedecoreerd met boterdeeg kruimeltjes en poedersuiker.
Moscovisch beslag gevuld met Zwitserse room met marasquin en bitterkoekjes esprit (van de Firma van Wees uit Amsterdam) garnituur:bitterkoekjes en amarene kersen. Gedecoreerd met marsepein.
Gebakken amandelschuim (progress beslag), gevuld met mokkacrème, gedecoreerd met amandelschuim en amandel broyage aan de zijkant.
Twee laagjes hazelnootschuim, gevuld met hazelnoot creme, afgemaakt met een romige toffee caramel.